canadianstoory

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2013

Chapter 2- Madlings and vampires

Av COLOUR Officiall - 6 oktober 2013 14:24

                                                   Want to be one of us or become a Cinderella?

      

        

1 Oktober 2013
Hennes kropp ger mig orgasm och bara hennes röst gör så jag blir sugen på att ta ett snabbligg,
hon som försvann från staden. Spencer, nu har jag ingen!

Cortney är ju försvunnen så då har jag bara slamporna kvar att ligga med. Alexie, Alexie är en typisk slampa med slampiga kläder och stora bröst upp till hakan.

Portal om Courtney så spelar det ingen roll längre för jag bor ända i nuvarande staden piss Stratford igen i Kanada! Tur för mig att jag var poppis i skolan redan innan så jag slipper bli en tönt.

Jag hinner inte göra så mycket innan jag måste kila iväg till min grupp fourteen, alltså "14"

14 har jag döpt det till eftersom att vi är fyra medlemmar plus en till. Och för att folk ska tro att vi består av 14 killar så andra grupper attackerar fel och vi blir skyddade.

Vi har också 14 olika regler i gruppen. Varje medlemm i gruppen har en kraft utom jag som har sex olika! Det är:

- Snabbhet

- Avläsa tankar

- Hoppa högt upp i luften

- Radera folks minnen

- Kunna tala vilket språk jag vill

- Och så har jag ett x antal extra liv som gjör så jag aldrig dör på direkten när någon skjuter. Jag vet själv inte hur många jag har men jag har minst 10 extraliv!

 


Skolan började för mig igen efter flytten även om det inte varit något lov innan. Jag är som vanligt inte nervös utan jag smälter bara in på grund av min attityd.

Jag parkerar min motorcykel bakom skolan och låser den sedan innan jag tvekar på alla som går runt på skolgården. Tjejer tittar efter mig och vissa skriker till och med när dem fattat vem jag är. Utan att jag först märker det kommer en blond tjej fram till mig och börjar dra i mina kläder. "JAG ÄLSKAR DIG BIEBER!" skriker hon och hoppar sedan runt när jag svarat "är du belieber älskar jag dig med" sedan gick jag därifrån. Bort från allas stirrningar och in genom skolans dörrar. Det blev inte bättre när man kom in. Då glodde alla på en ända tills man gått in genom rektorns dörr.

- Men hej mr.Bieber, säger rektorn som då är en kvinna. "hej, mumlar jag bara och sätter mig tyst ner på stolen framför hennes bord"

- saknat skolan igen eftersom du inte har privatlärare längre? ler hon men jag skakar bara på huvudet.

- Vem fan vill gå i skolan, jag blev tvingad, suckar jag och lutar mitt huvud mot min hand.

Hennes leende försvinner en aning. "Snälla Bieber svär inte. Men men jag heter då ms.Brave vilket du kanske såg på dörren? "Varför kan man fucking inte bara kalla en för sina egna namn? fan heller att jag blir kallad för Bieber när jag heter Justin" säger jag starkt och vänder mig om men stannar när jag ser ett ansikte jag känner igen på andra sidan dörren. Hon himlar med ögonen när jag glott på henne länge. "Du går i klass 34:B, Vilket betyder, årskurs 3:dje ring och arbetslag 4" fortsätter hon innan jag öppnar dörren men släpper inte blicken ur tjejen som står framför dörren och väntar.

"fan heter du? " frågar jag henne när hon stirrar i ögonen på mig. "hah, skulle du kommit ihåg mig skulle du veta, din förra bästa vän" säger hon surt och smäller igen dörren bakom sig.

Min blick drars ner till golvet så min hjärna kan jobba snabbare. Den ända bästa vän jag haft är Ryan, Chaz och, och vad fan heter hon nu igen? SPENCER! Yes jag kom......ajdå?

- Fan henne har jag glömt men hon bor väll fan inte i Stratford. Hon sa att hon skulle flytta till Atlanta?


 

Spencers perspektiv:

 


Jag vandrar in genom klassrummets dörr och märker då att Bieber tagit min sittplats, damn it! Mina ben strömmar mot hans förvånade ansikte och jag hukar mig fram över bordet.

"Ursäkta bitch men det där är min plats" säger jag med en ironiskt snäll röst.

- Vem fan har sagt att det är din plats? han grymtar till och spottar på golvet bredvid sig. Elevernas blickar drars mot oss och han är verkligen en retsticka! Det kanske är en förklaring till varför han inte ringt upp mig.

- FATTAR DU INTE!? DET ÄR MIN PLATS SÅ STICK!

- Spencer vi har inga bestämda platser, nä, om du verkligen vill sitta här i närheten så sätt dig bredvid, skrattar han lågt och resten av klassen skrattar med. 

Jag slår ner hans penna på golvet och sätter mig istället bredvid klassens populäraste tjej "London" som dock har en ledig plats exakt framför just Justin.

- vågar du sätta dig, flinar Justin. För att reta upp honom tar jag händerna kupade runt mina bröst och smeker så hans leende försvinner. "damn it" suckar han och drar upp sin tröja halvvägs så jag ska bli generad över hans abs.

- hah, glöm det Justin, säger jag skrattretande och sätter mig ner på stolen framför honom.


Lektionen har pågått i en halvtimme nu och Justin har haft sin fot på min stol hela lektionen. Nu rör han vid min rumpa men jag slår genast bort hans fot.

- Ms.Santiago fokusera inte på Justin nu, hörs läraren mr. Patz röst. "Varför skulle jag? säg åt honom att sluta sparka mig i röven istället" säger jag kaxigt och fniss hörs runt om.

Men mr.Patz bara skakar sakta på huvudet och blinkar åt Justin. "va, varför gör du så?" frågar jag undrande men inget svar lämnar hans mun.

"Nu kan ni sluta men jag vill tala med er Bieber och Santiago" avslutar han lektionen.

Medans ljud hörs runt omkring oss så passar jag på att sätta mig på Justins bänk för att sedan tala samman åt honom. "Om du vill skaffa vänner här, passa dig och sluta kaxa emot mig! väser jag.

" Så om jag inte gör det, är vi vänner då?" flinar han även om han vet svaret. "Aldrig, det var fan du som slutade ringa!"

- Jag gjorde det för att jag fick flickvän och hade inte tid! väser han surt och reser sig upp.

- Haha knullkompis menar du? skrattar jag och går ifrån hans arga humör.


Efter snackandet med läraren som bara handlade om att just JAG skulle visa runt Justin på skolan så tog jag upp en cigarett ur fickan och sätter den mellan läpparna även om vi är inomhus men jag är inte så dum så jag tänder den.

- Bad girls gillar jag, säger Justin sexigt bakom mig.

- Håll käften, säger jag snabbt och svänger ut på skolgården. Justin är som en svans bakom mig. Ökar jag takten så härmas han, samma sak om jag säger hej till folk.

Jag lutar mig mot skolans vägg och tänder cigaretten. "du hatade när jag rökte innan, mumlar Justin då min blick höjs.

- Och? du tar ju fan drogor nu, ännu värre, svarar jag och blåser ur röken.

- Ska du fan ta skita i om jag gör eller inte! säger han högt så folk hör vårat lilla gräl.

- Vet du vad? jag skiter i att visa dig runt för jag drar hem istället! säger jag och blåser ur röken i ansiktet på honom.

- SLUTA NU! Azzå min Justin röker inte! han tar inte drogor eller dricker alkohol så sluta tro på alla rykten hela tiden Spencer! 

Kellys röst pustar ut i ansiktet på mig. Den lilla retstickan är det ju nästan synd om.

- Han är inte din och dessutom är det väll fan klart han gör, säger jag och knuffar till henne när jag går förbi.

Innan jag hoppar in i min bil så stoppas jag över att någon tar tag runt min handled. Jag vänder min blick och kollar på Justin som spänner sina käkar. "tro inte jag är någon svag tönt din hora, så lägg av med dina kommentarer åt mig!" väser Justin innan han knuffar mig hårt mot bilen och vänder sig om för att låsa upp sin motorcykel som han sedan sätter sig på och åker iväg på.


Två veckor har gått och Justin har genast blivit den mega-populära killen på skolan. Diva är vad han är! En kille som bara festar,röker,festar,röker och ligger med folk. En speciell är London i vår klass. Jag kan inte fatta att han tar sig några ligg med henne! Bara för hon ger allt åt alla?

 


Denna dagen är också äntligen slut i skolan och nu är det bara att gå hem och träna med min grupp NINJAS.

- Vart ska du? frågar Justin när han märkt att jag ska springa in mot skogen.

- SKIT I DET! väser jag mot honom. Han höjer ögonbrynen när han blåser ur sig röken mot mig.

- Jag kan skjutsa dig, säger han och blinkar med ena ögat. "never in my life" säger jag vräkigt.

Han är en idiot. Varför skulle jag följa efter honom?

- Eh skit samma, ses då, muttrar han innan jag springer iväg mot skogen för att snabbare komma hem.


- JAG ÄR HEMMA! vrålar jag i hallen så att min bror Nike ska höra mig. (Hans namn uttalas inte som Nicke nyfiken utan som Mike med N)

Två starka armar drar mig emot sig och jag känner Nikes killparfym från hans hals. "vi måste prata" mumlar han och drar ut mig genom ytterdörren igen. (Nike är min halvbror)

- Vart ska vi? frågar jag nyfiket. "Vi ska möta Caleb, Luke och Devin i skogen, svarar han och ler.

Jag nickar sakta och kliver över en gren som rasat ifrån ett träd. På grenen var det massor av äckliga småkryp.

Caleb, Luke och Devins ansikten lyser upp mitt inne i skogen. Luke är den ända som ler medan de andra två surmopparna kollar allvarligt mot oss.

- Domenika har kommit till Stratford för att leta upp dig igen Spencer! Devin kollar fullt allvarligt på mig.

- Men, men vah? hur vet hon om att jag ens är här när jag bor hos er?


Att rymma till Kanada från Calabasas kanske inte var världens bästa idé? men jag måste få tag i min mamma! Fotsteg har följt efter mig hela vägen från flygplatsen och in mot skogen. När jag vänder mig om så står fyra killar där och ler mot mig. "är du hemlös?" frågar den blonde killen med blåa vackra ögon. Jag skakar på huvudet för att se om dem går på det. "du kan kanske bo med oss i stället? Bieber kan komma när som" tvekar den brunhårige. Bieber? Som i Justin Bieber? tänker jag... Det ända jag vet är att han har släckt här men att han skulle vara här just nu fattar jag inte. "vad är det för fel på honom?" Blondinen kniper ihop sina ögon. "det märker du förr eller senare, kom med och bo hos oss under natten så ser vi hur vi gör sen, svarar han.


Jag rymde från styvsystrarna och från Dominika för ungifär ett halv år sedan. Mitt liv var över där. 

Dessa killarna jag är med nu hjälpte mig men dem har fortfarande inte sagt någonting om Bieber. Bara om att jag ska hålla mig borta från idioten och det har jag gjort också. Faktum var att Justin aldrig slutade ringa mig utan jag slutade ringa honom. Han skyller på sig själv lika mycket som jag skyller på honom.

- Gå inte ut ensam för kommer han så är det kört, skrovlar han hårt samtidigt som han blir blekare.

- Vi ville tala med dig om Bieber, fortsätter Nike som är våran ledare i gruppen. Jag nickar men drar min blick mot Caleb som tagit upp en bok som han har i handen.

- Jag orkar inte med några sagor nu, säger jag och skrattar smått. Calebs blick blir kall och jag sätter mig ner på den stora stenen för att lyssna på hans ord.

"1997 uppstod krafternas stamm vid horisonten i södra Kanada. För varje liten människa som rörde stammen förvandlades och blev till en madling. Ordet madling betyder negativt kraftfull och det menas med att folket som stöter på madlings blir negativa. Madlings är fiender med Vampyrer och som madling borde man inte leka med vampyrer. Vampyrer kan läsa av madlings tankar, madlings kan inte göra så mycket  mot vampyrer utom att dra av deras huvuden så dem stelnar som man sedan bränner upp. Om man vill märka madlings så brukar dem inte bli kära. När dem väl blir kära så varar det alltid mer än 30 år. Madlings varken dricker eller äter mycket, dem är oftast inte rädda för någonting som inte vill dem något ont. En av grejerna dem tycker är roligast är att retas med en speciell person i det motsatta könet. Är man kille och retar en tjej mycket som madling menas det med att dem är kära i en. Madlings kan springa upp till 400 km/h jämfört med vampyrer som springer upp till 500 km/h. Om man är vampyr och blir kär i en madling varar kärleken för alltid. Både madlings och vampyrer åldrars hälften så långsammare som en vanlig människa gör. Madlings favorit maträtt är alltid vitlök som kan finnas i blandannat vitlökssås som man kan ha på pizza. Deras favoritdryck är oftast vatten från floder och bäckar, dem älskar också bubblor som finns i läskdrycker. Blir du kär i en madling och är en vampyr så skydda dig själv genom att läsa hens tankar!"

Caleb avslutar sina ord. Jag fattar inte ett piss om varför han berättade det här för mig.

Visst, Caleb, Nike, Luke och Devin är vampyrer men vad har madlings med saken att göra?

- Aj jag hör dina tankar, tänk inte så högt! skriker Luke och han stänger sina öron med hjälp av händerna, men Nike öppnar sedan sin mun. "Vill du bli en vampyr syster?"

Hans läppar slutade röra sig och hela min kropp blev stel av orden han nyss sagt.

Vill du bli vampyr syster?

____________________________________________________________________________


WHAAAAT JUST HAPPEND :O ??

Är Spencers poolare i gruppen Ninjas vampyrer ?? Varför tror ni Caleb läste en bit ur boken?

Undrar vad Spencer kommer att svara på frågan vill du bli vampyr syster? hur skulle det gått till isåfall? Tror ni att Justin kanske är en madling :o? #KOMMENTERA


Kapitlets fråga: Har ni instagram och vad heter nu? (:

Mitt svar: Ja! Jag heter Candybiebah   

 




 


 

 
 
Ingen bild

Elin

7 oktober 2013 16:08

Sjukt bra kapitel, vill veta mer!!!

 
Ingen bild

Sarah

7 oktober 2013 17:00

JÄTTE BRA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av COLOUR Officiall - 15 december 2013 02:32

Ska försöka skriva snart men har en julkalender om Justin också juh så tänkte ha lite uppehåll då den tar min tid :/ börjar här efter jul som vanligt! Kommer börja med en ny sedan på den andra bloggen.   ...

Av COLOUR Officiall - 3 december 2013 22:25

amen tjeana!   Jag vill meddela er om att jag inte skrivit därför att jag skriver en julkalender om Justin på en annan blogg x) Så om ni vill kan ni läsa den under tiden tills jul istället!   http://mybieberlicious.forme.se/ ...

Av COLOUR Officiall - 24 november 2013 18:52

Vet inte när nästa kapitel kommer ut då ni inte kommenterat över huvud taget. Man måste inte bara kommentera på perfekta kapitel så ni vet ^^ Blev inte så nöjd med förra men ville inte skriva om allt så ska försöka få nästa att bli bättre! ...

Av COLOUR Officiall - 16 november 2013 20:45


- Thu tack så mycket för uppmärksamheten, vad fan, för mig tar det ju typ en kvart så jag gissar på en kvart! säger han högt och kastar sitt tuggummi i Mikes nacke. Mike sitter framför oss och det är han som Justin är på mest av alla i klassen. Mik...

Av COLOUR Officiall - 12 november 2013 23:04

Nästa kapitel kommer nog ut på Onsdag/Torsdag så ni vet ^^ Ska försöka bli bättre, eller jag ska bli bättre på updateringen men vi har nyss fått reda på våra omdömen i skolan och ville gärna vara duktigare den senaste tiden. Onsdagen den 13:onde ha...

Presentation


Spencer är en tjej som har fått leva tufft i tre år i rad. Hon är bara 18 år men har ändå fått städa varje dag, plugga och ta hand om styvsystrarna varenda dag!
Hennes pappa stack ifrån hon och hennes styvmor av någon anledning som bara hennes styvmamma

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken gottesak tycker ni bäst om? =)
 Tårta
 godis
 glass
 kakor
 bullar
 marschmallows
 klubbor
 choklad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

he rich guy and the poor cinadrella girl


Ovido - Quiz & Flashcards