canadianstoory

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2013

Chapter 4- She won?

Av COLOUR Officiall - 21 oktober 2013 21:15

Jag orkar inte gå dem sista trappstegen så istället hoppar jag över hela trappan och sätter mig i soffan framför. "så, hur känns det i armen?" frågar Luke. "jag tror vi kan ta bort det nu" avbryter Caleb. 

En klump saliv sväljer jag när Caleb sakta drar bort det vita bandaget. Jag är berädd på att se ett stort sår men förvånas istället av att det ser likadant ut som det gjorde för 24 timmar sedan.

Killarna pustar ut. " nu är du färdig vampyr" ler Devin och klappar mig på axeln. "men dina vanliga ögon är betydligt snyggare än dina röda" skrattar Nike.

- Shit så blek du är! skriker en killröst bakom mig. Killarnas blickar tittar upp på ansiktet bakom mig.

Min blick måste inte vändas mot honom för jag vet redan vem det är. "ska jag köra dig till skolan eller doktorn?"

       

 

Spencers perspektiv: 

 

"skaffat linser"? är det, det första som en kille i korridoren påpekar mig för. Jag himlar bara med mina ögon och går förbi honom efter att jag kastat in min väska till skåpet. Som vanligt kommer Justin och gänget in genom skolans korridor. Justin längst fram och de andra fyra står på vars sin sida av honom samtidigt som dem går. Hans byxor hänger långt ner och man ser kalsongerna tydligt över rumpan. När han får syn på mig märker han att hans högra öga blir rött så han vänder sig snabbt om för att dölja det. 

Utan att tänka så går jag bara proffsigt förbi "Justin och gänget" och in till klassrummet. Jag sätter mig längst bak i klassrummet i mitten för att inte få så mycket uppmärksamhet, jag sitter själv för första gången och det förstör mina planer på att att sparka Justin i röven då han kommer in till klassrummet och sätter sig bredvid mig när det finns hur många platser som helst runt omkring oss.

Jag suckar högt när han öppnar sina matteböcker för att börja räkna. Justin börjar på uppgiften 14 medan jag redan är på uppgift 53. Nöthjärna är han då han skolkat såpass mycket att han ligger efter hela klassen.

Vår lärare mr.Lockwood stänger dörren när han kommer in till klassrummet och får en allvarlig blick då han får syn på Justin. Justin märker det genast då hans reflexer är snabba och han möter mr.Lockwoods blick.

- Så du är här idag? säger mr.Lockwood med en frågande röst. Justin lämnar ifrån sig en nick och rycker sedan på axlarna.

- Alkoholen tog slut där hemma så har inget att supa med då jag inte orkar sticka iväg och handla, svarar Justin som om det vore en enkel kuggfråga. Sedan lämnar han ett flin åt mr.Lockwood

- Du är inte gammal nog att dricka unge man. Vill du att jag tar kontakt med dina föräldrar superkändis?

Justin höjer ena ögonbrynet och reser sig snabbt upp från stolen.

- Du ringar mamma och du dör!! Dessutom bor jag fan inte med mina föräldrar jag bor med mina grabbar! spottar han ut.

Mr.Lockwood sväljer tungt och inser själv att man borde vara räd för Justin och ge upp kampen.

- Bra! säger Justin skarpt och sätter sig ner på stolen bredvid mig igen.

 

Skolan är äntligen slut och snart är det höstlov. Jag tar ut min väska ur mitt skåp och låser skåpet innan jag kan trippa vidare ner för alla trapporna.

Sugen av att dricka blod bubblas i magen och jag har bara lust att ta tag i någon tjej som går förbi för att få tag på blod. 

Justin utvecklas till vampyr men han är som tur är inte helt vampyr. Därför kallas han för en madling. Inom en vecka kommer Justina att förvandlas och då kan han nästan bli starkare än mig!

På skolgården får jag syn på Justin och en av sina medlemmar i gruppen. Damon... han som kan vara grym ibland men snäll annars. Hört att han är utvecklad vampyr.

Justin suger hårt ifrån sin cigarett innan han kastar den på marken och blåser ur röken då han kollar på mig. Han nickar till med huvudet som betyder att jag ska komma till honom. "vad?" säger jag surt när jag kommer till honom.

Han tar sin hand mot min hand för att känna på övre delen av min hand. Justin får syn på min ring som jag har för att skydda mig från solen. Han håller sig snabbt för munnen och vänder sig om då hans ögon blir röda.

- Vi drar Damon, öh hejdå Spencer, mumlar Justin och går iväg mot sin bil.

- KAN JAG FÅ SKJUTS? skriker jag efter honom. Justin vänder huvudet mot mig och nickar bara som svar innan han vänder sig om och börjar att gå igen. Jag tittar mig runt så att ingen ska gå bakom oss innan jag springer så snabbt jag kan så jag kommer precis bakom Justin. Vilket tog 1 sekund för mig då jag är vampyr.

När Justin vänder sig om mot mig vid bilen hoppar han till och säger strängt åt mig: "du fucking skrämde mig!"

Mitt svar blir att jag rycker på axlarna innan jag hoppar in i bilen bakom Damon.

- Damon kan jag följa med er hem? grabbarna ska iväg och jag vågar inte vara ensam hemma. lögn.


Damon höjer på ögonbrynen när han möter min blick i spegeln som är mellan sätena där fram.

- äh jag vet inte fråga surbossen, säger han med ett löst skratt. När han avslutat sin mening hoppar Justin in i bilen och lämnar ifrån sig en rap innan han stänger dörren. "du vet om att Spencer är här så äckla dig inte nu" suckar Damon och möter Justins blick. Justin svarar inte utan han vrider om nyckeln och börjar gasa oss iväg från den parkerade platsen.

Ibland ser jag hur Justin möter min blick genom spegeln i mitten och ibland ler han till och med. Damon harklar sig för att få Justins uppmärksamhet. "mm vad vill du? " mumlar Justin som svar. "jo, jag tror att Spencer ville hänga med oss hem då hennes killar hon bor med ska iväg och hon är 

- OKEJ DAMON jag fattar, ja hon kan väll komma över då, vi kan väll dela säng eller någonting?"

- Nähä du jag tror inte vi delar, skrattar jag och kollar ut genom fönstret. " jag bestämmer hjärtat" svarar han snällt och tvärnitar nästan vid huset.

- Jag följer med dig in och hämtar grejerna sötis, säger Justin när han hoppar ur bilen. 

Det var ingenting som jag vill gå på med men vad har jag för val? Bara han inte går in till mitt rum där det är blod överallt på golvet sen den kvällen jag förvandlades.

 

Justins perspektiv:

 


- Vi kör armbrytning Damon! ropar jag i köket. Vi har nyss varit och hämtat grejerna hos Spencer. Någonting är konstigt med den där tjejen men jag kan inte uttrycka orden rätt.

Både Damon och Spencer kommer in till köket. Damon sätter sig på andra sidan köksbordet där vi ska köra armbrytartävling för att träna upp våra muskler. Eftersom att jag håller på att utvecklas till vampyr behöver jag styrka i kroppen.

Jag vinner kampen över Damon och skrattar högt när jag insett att jag faktiskt vann över honom för första gången. Damons tankar sänds till mig och hans meddelande berättar för mig att han hjälper mig så jag kan inponera på tjejen här bredvid.

- Jag vill också, säger Spencer självsäkert. "du? hah, en tjej?" säger jag och kan inte stoppa flinet som dyker upp i ansiktet på mig.

- Justin, för typ ett år sedan körde vi ju mycket sånt här, kom igen, svarar hon mig och drar Damon ifrån stolen så att hon kan sätta sig.

Jag tar snabbt tag i hennes hand när hon parkerat armbågen mot bordet. Damon har räknat nedåt och innan jag ens hinner blinka så har hon slagit ner mig, överlägset!

- Jag var inte berädd! väser jag och lägger min hand till rätta igen. Hon flinar och sätter sin arm på samma ställe igen för att ta tag om min hand. Även om jag var berädd igen så vann hon igen, igen och igen.

- JAG GER FUCKING UPP! vrålar jag och slår till vasen som står på bordet så den faller ner mot golvet. Glassplitter nuddar kroppen på Spencer och jag ser hur blod sakta droppar ner för hennes ben. Jag blinkar och när jag tittar igen så är blodet borta och såret har försvunnit helt. 

Vafan?

__________________________________________________________________________________________________

FINALLY!!

 

Hah nää ni han kommer inte få reda på att hon är vampyr redan xD

Ledsen för den SUGIGA uppdateringen. Tack till er som kommenterade. Jag måste verkligen gå till sängs nu för att se på vampire diaries . . . MEN jag ger inte upp novellen för en serie om ni trodde det ^-^

#minst 3 kommentarer

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Shanghai

23 oktober 2013 22:47

ska bli grymt roligt när Justin får reda på att hon e vampyr ^^

 
Shakie

Shakie

23 oktober 2013 22:49

O.o han får inte veta hemligheten omg! Hoppas det blir något halloweenkapitel O-O

http://OLO

 
Ingen bild

r

24 oktober 2013 19:23

Jättw bra mer:)

 
Ingen bild

Anonym

31 oktober 2013 12:20

Skit bra!! Kommer börja följa din blogg ni!!!💞😋😆

COLOUR Officiall

1 november 2013 23:16

^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av COLOUR Officiall - 15 december 2013 02:32

Ska försöka skriva snart men har en julkalender om Justin också juh så tänkte ha lite uppehåll då den tar min tid :/ börjar här efter jul som vanligt! Kommer börja med en ny sedan på den andra bloggen.   ...

Av COLOUR Officiall - 3 december 2013 22:25

amen tjeana!   Jag vill meddela er om att jag inte skrivit därför att jag skriver en julkalender om Justin på en annan blogg x) Så om ni vill kan ni läsa den under tiden tills jul istället!   http://mybieberlicious.forme.se/ ...

Av COLOUR Officiall - 24 november 2013 18:52

Vet inte när nästa kapitel kommer ut då ni inte kommenterat över huvud taget. Man måste inte bara kommentera på perfekta kapitel så ni vet ^^ Blev inte så nöjd med förra men ville inte skriva om allt så ska försöka få nästa att bli bättre! ...

Av COLOUR Officiall - 16 november 2013 20:45


- Thu tack så mycket för uppmärksamheten, vad fan, för mig tar det ju typ en kvart så jag gissar på en kvart! säger han högt och kastar sitt tuggummi i Mikes nacke. Mike sitter framför oss och det är han som Justin är på mest av alla i klassen. Mik...

Av COLOUR Officiall - 12 november 2013 23:04

Nästa kapitel kommer nog ut på Onsdag/Torsdag så ni vet ^^ Ska försöka bli bättre, eller jag ska bli bättre på updateringen men vi har nyss fått reda på våra omdömen i skolan och ville gärna vara duktigare den senaste tiden. Onsdagen den 13:onde ha...

Presentation


Spencer är en tjej som har fått leva tufft i tre år i rad. Hon är bara 18 år men har ändå fått städa varje dag, plugga och ta hand om styvsystrarna varenda dag!
Hennes pappa stack ifrån hon och hennes styvmor av någon anledning som bara hennes styvmamma

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken gottesak tycker ni bäst om? =)
 Tårta
 godis
 glass
 kakor
 bullar
 marschmallows
 klubbor
 choklad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

he rich guy and the poor cinadrella girl


Ovido - Quiz & Flashcards